simpozionIn zi de Dragobete si cu cateva zile inainte de 1 martie Inspectoratul Judetean de Politie Buzau a organizat un simpozion al carui principal scop a fost pretuirea  femeii. La dezbaterea de astazi au luat parte o serie de reprezentante ale institutiilor publice care au transmis mesaje prntru toate femeile prezente si nu numai. Seful IPJ Buzau, Ion Marin a tinut sa precizeze ca femeia este cel mai frumos concept al lumii si a declrata despre sotia sa, desi nu era prezenta in sala, ca este un model din toate punctele de vedere.

Si seful jandarmilori buzoieni, Florin Micheten a apreciat ca nu se putea gasi un moment mai bun pentru o astfel de actiune decat ziua de astazi, de Dragobete, cand romanii isi manifesta in special iubirea pentru femei .

Dupa barbati au urmat la cuvant femeile participante la simpozion. Prima care a spart gheata a fost secretara judetului, Dumitra Draghici care s-a  simtit obligata sa sparga gheata avand in vedere ca era decanul de varsta al celor prezente in sala. Au urmat la cuvant, Presedintele Judecatoriei Buzau si Ramnicu Sarat, reprezentanta Prefecturii, Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi si singura femeie politist conducatoare a unui post comunal de politie. La final toate femeile prezenta s-au aratata placut surprinse de ceea ce au auzit si au primit in avans de la seful IPJ Buzau cite o floare si un martisor.

Aron CRISTEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here