Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi, care include, alături de alte cinci structuri similare din Brăila, Constanţa, Vrancea, Galaţi şi Tulcea, şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Buzău, a anunţat, printr-un comunicat de presă, realizarea planului de încasări pe primele două luni ale anului în curs în proporţie de 100,16 la sută, care reprezintă o depăşire nominală a programului de 3,05 milioane lei.

Astfel, la nivelul celor şase administraţii judeţene din cadrul DGRFP Galaţi, alături de Administraţia pentru Contribuabili Mijlocii, totalul încasărilor bugetare se ridică la valoarea de 1.474,74 milioane lei, respectiv 106,29 la sută faţă de programul de încasări, iar contribuţia organelor vamale se cifrează la 386,61 milioane lei, reprezentând 82,11 la sută din ţinta stabilită.

AJFP Buzău a totalizat pe primele două luni ale anului încasări în valoare de 190,45 milioane lei, sumă ce reprezintă 108,44 la sută faţă de programul stabilit, fiind, astfel, pe poziţia a doua în clasamentul încasărilor realizate de cele şase structuri judeţene din componenţa DGRFP Galaţi. Primul loc îl deține AJFP Galaţi, iar pe ultimul loc se situează AJFP Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here