Pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care au nevoie de eliberarea cazierului judiciar în această perioadă, IPJ Buzău anunţă că în zilele de 16 şi 17 august ghişeul Serviciului Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă de la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, strada Chiristigii, nr. 8 – 10, va funcţiona conform programului normal, între orele 08.30 – 12.00.

De asemenea, tot în zilele de 16 şi 17 august, în intervalul orar 09.00-12.00 va funcţiona şi ghişeul din cadrul Serviciului Rutier pentru eliberarea permiselor de conducere suspendate.

Serviciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august 2018. Decizia de a păstra programul normal de lucru în zilele de 16 și 17 august 2018 pentru serviciile publice comunitare de eliberare a pașapoartelor și a permiselor în perioada menționată a fost luată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie și a permiselor de conducere.

Totodată și Serviciul Apostilă din cadrul Prefecturii Buzău va avea program normal de lucru cu publicul în zilele de 16 și 17 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here