image-2010-02-14-6912556-56-primaria-buzau-taxe-impozite-localIncepand din 6 ianuarie, contribuabuabilii buzoieni sunt asteptati la ghiseele Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei pentru a-si achita impozitele pe case, masini sau terenuri, dar si amenzile si alte taxe ramase neplatite de anul trecut. Si in acest an, primii care vor plati datoriile aferente acestui an vor fi primarul Constantin Boscodeala si secretarul primariei, Stefan Nedelcu.

“Incepand cu 6 ianuarie, de la ora 08.00, functionarii nostri sunt la ghisee. Ii asteptam, asadar, pe contribuabili sa vina sa isi plateasca taxele si impozitele. Asa cum in ultima perioada a devenit traditie, primii care vor plati taxele si impozitele in acest an vor fi primarul si secretarul Primariei, care vor face in acest fel si verificarea daca functioneaza sistemul”, ne-a declarat Ion Gegea, directorul Directiei de Taxe si Impozite a Primariei Buzau.

Reprezentantii Primariei se asteapta si in acest an la un numar mare de contribuabili, in special pensionari, care se vor inghesui sa isi plateasca datoriile catre bugetul local inca din primele zile ale anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here