21964945 BUKQSUJWBRomsilva, in subordinea careia se afla cele doua herghelii din judet, anunta ca portile lor vor fi deschise pentru echitatie sau plimbari cu trasura, astazi si maine intre orele 10,00 – 17,00.

Daca va era dor de calarie, de  armasarii pur-sange de la Cislau sau Rusetu (ce-a mai ramas), ei bine, Romsilva a inteles ca hergheliile romanesti, care in ultimii ani au dus-o foarte greu din cauza subfinantarii, isi pot reveni daca sunt introduce  in circuitul de agrement.

Astfel, potrivit unui comunicat al Romsilva, astazi si maine, cei care doresc sa viziteze hergheliile, sa ia lectii de echitatie, sa calareasca pur si simplu sau sa se splibe cu trasura au la dispozitie cate 7 ore in fiecare zi, de la 10.00 la 17.00.

Tarifele tuturor serviciilor prestate sunt afisate in incinta hergheliilor si a depozitelor de armansari”, se arata intr-un comunicat Romsilva in care se mentioneaza ca in cadrul vizitelor unor grupuri organizate pot fi preyentate rasele de cai, istoricul hergheliei, participarile la diferitele competitii sportive si trofeele castigate de sportivii Clubului Hipic Romsilva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here