Ideea închiderii hipermarketurilor în week-end îi aparţine ministrului agriculturii, care astfel vrea să promoveze produsele autohtone. La audierile din comisia pentru agricultură a Camerei Deputaţilor, explicaţiile ministrului au făcut referire la ceea ce se întâmplă aproape peste tot în statele UE.
„Nu cred ca le va conveni hipermarketurilor. Eu nu am mai vazut in Europa, cel putin inteleg ca in Anglia este un pic mai altfel, magazinele se inchid de la ora 18.30 in zilele normale, iar in weekend nici vorba. La noi este o moda sa te duci la supermarket in weekend si la o ora tarzie. Haideti sa discutam. Cred ca dansii traiesc foarte bine in Romania si atunci haideti sa facem apel la dansii si sa facem front comun”, a spus Irimescu.
De asemenea, el a aratat ca sustine initiativa potrivit careia produsele romanesti sa fie prezente in proportie de 51% in supermarketuri. „Eu sustin aceasta initiativa, nu stiu daca la legume in timpul iernii se poate, dar propunerile sunt bine-venite”, a afirmat ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here