IPJ mascati actiune

12 persoane au fost aduse la audieri în urma perchezițiilor efectuate astăzi dimineață la locuințe din municipiile Buzău și Rm. Sărat și în Mărăcineni. Polițiștii au descoperit în timpul verificărilor mai multe obiecte contondente care ar fi putut fi folosite la actele de violență în care sunt cercetați indivizii. La una dintre locuințele perchiziționate în Municipiul Rm Sărat s-a descoperit un racord ilegal la rețeaua electrică, iar polițiștii urmează să continue verificările în acest sens și să ia măsurile care se impun.

 

Reamintim că perchezițiile au avut loc la locuințele celor implicați în scandalul din Vinerea Mare de la un bar din carterul Dorobanți. Sunt căutate probe care să ducă la finalizarea anchetei în acest caz. Au fost percheziționate casele și mașinile suspecților. Precizăm că suspecții sunt membrii a două grupări cunoscute sub numele de Măcelaru şi Sportivii.

 

În această dimineaţă, peste 140 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău – Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Fraudelor, Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, Poliţia municipiului Buzău şi Poliţia municipiului Rm. Sărat, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, efectuează 20 de percheziţii domiciliare.

Percheziţiile se efectuează, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoriile Buzău şi Rm. Sărat, pe raza acestor municipii şi în comuna Mărăcineni. Sunt vizate mai multe persoane suspectate de săvârşirea unor fapte cu violenţă. Acţiunea beneficiază de sprijinul ofiţerilor D.I.P.I..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here