Politistii au intocmit patru dosare penale soferilor depistati bauti in trafic si au retinut trei permise de conducere pentru aceeasi abatere.

Politistii cu atributii pe linie rutiera au actionat pentru depistarea si scoaterea din trafic a soferilor care s-au urcat bauti la volan. Numai ieri au fost efectuate peste 80 de testari cu aparatul „Drager”, consumul de alcool fiind indicat in patru situatii. In doua cazuri, conducatorii auto – de 28 si 48 de ani, ambii din Buzau au fost sanctionati contraventional cu puncte amenda si le-au fost retinute permisele pentru o perioada de 90 de zile pentru ca au avut concentratii alcoolice de 0,24 mg/l si 0,27 mg/l alcool pur in aerul respirat. Ceilalti doi soferi depistati bauti s-au ales cu dosare penale.

A fost vorba despre un barbat de 55 de ani din comuna Unguriu, care a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe DN 10, in localitatea Satuc având o concentratie alcoolica de 1,26 mg/l alcool pur in aerul expirat si despre un sofer de 49 de ani din comuna Maracineni, care conducea un autoturism pe strada Oltului din municipiul Buzau având o concentratie alcoolica de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. Celor doi le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

In noaptea de 8 spre 9 aprilie, pe strada Prutului din municipiul Buzau, pe raza comunei Maracineni si in municipiul Rm. Sarat au mai fost depistati trei conducatori auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice.

Soferii depistati in municipiile Buzau si Rm. Sarat s-au ales cu dosare penale pentru ca au avut concentratii alcoolice de 0,56 mg/l si 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat, iar cel identificat pe raza comunei Maracineni a ramas pieton pentru urmatoarele 90 de zile pentru ca a avut o concentratie alcoolica de 0,16 mg/l alcool pur in aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here