imagesPrima editie a concursului de fotografie lansat de Consiliul Județean Buzău prin Centrul Județean de Cultură și Artă, „Buzăul în imagini”, este un prilej pentru fotografii buzoieni sa isi demonstreze talentul. 28 de fotografi s-au inscris la concurs, unii pentru castigarea marelui premiu pus in joc, in valoare de 5000 de lei, iar altii doar pentru a contribui cu ilustratele lor la imbogatirea patrimoniului judetean cu imagini despre judetul Buzau.

“Inscrierile la concursul de fotografie „Buzăul în imagini” s-au incheiat. Avem un numar total de 28 de participanti care, in acest week-end vor avea ocazia sa faca primele fotografii in judet. Fotografiile realizate vor fi folosite pentru promovarea turistica a judetului Buzau. De asemenea, fotografiile realizate vor fi subiectul unor expoziții lunare dar și la final de concurs. Concursul „Buzăul în imagini” se va desfășura până pe data de 30 iunie 2014”, a declarat Adrian Petre, directorul Centrului de Cultură și Artă Buzău.

Concursul organizat de Consiliul Județean prin Centrul Județean de Cultură și Artă va avea câte trei premii lunare a câte 250, 150 si 100 de lei iar la final organizatorii vor acorda trei premii și două mențiuni:

Premiul I-5.000 lei

Premiul II-3.000 lei

Premiul III-2.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here