vargolici

 

Omul de afaceri Daniel Vârgolici reţinut de procurorii DNA Ploieşti în timp ce încerca să mituiască un poliţist din Buzău care l-a prins conducând deşi avea permisul de conducere anulat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, are interdicţie de a părăsi ţara pentru o perioadă de 29 de zile.
,,Magistraţii au respins propunerea procurorilor de arestare preventivă şi au dispus măsura preventivă a obligării inculpatului de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 29 de zile. ,, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova, Alina Anton.

Omul de afaceri Daniel Vârgolici este cercetat penal pentru dare de mită de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, după ce i-a oferit unui subofiţer de la Biroul Rutier al Poliţiei Buzău o sumă de bani pentru ca cel din urmă nu îndeplinească formalităţile legale de constatare a infracţiunilor săvârşite de inculpat la regimul circulaţiei. Subofiţerul buzoian l-a denunţat pe bucureștean, iar procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

La instrumentarea cauzei, procurorii DNA Ploieşti au colaborat cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here