logoPrograme pentru agenţii economici

S.C. INTERSEMAT S.R.L. a dezvoltat mai multe programe pentru agenţii economici. Unul dintre ele a vizat informarea operatorilor economici colectori despre importanţa colectării selective a deşeurilor de ambalaje şi avantajele financiare rezultate ca urmare a participării şi implementării programelor de sortare a deşeurilor de ambalaje. Un altul s-a referit la finantarea sau co-finanţarea, în parteneriat cu colectorii şi autorităţile administraţiei publice locale a programelor de colectare şi valorificare a deşeurilor de ambalaje.

Programe puse în practică

Un program conceput de S.C. INTERSEMAT S.R.L s-a referit şi la dezvoltarea conceptelor şi programelor specifice care se pot aplica în practică la fiecare colector în parte, cum ar fi: amplasarea de containere de diferite tipodimensiuni pentru anumite tipuri de materiale (sticlă albă si colorată, PET alb si colorat, cartoane si hârtie, etc.) şi amplasarea de echipamente destinate optimizării spaţiului de depozitare a deşeurilor de ambalaje (echipamente industriale pentru presarea cutiilor din aluminiu, tocătoare pentru hârtie si carton, prese pentru folie din PE, etc.).

Partener cu autorităţile locale

S.C. INTERSEMAT S.R.L, cu ajutorul partenerilor şi a autorităţilor publice locale s-a acţionat pentru creşterea gradului de colectare a deşeurilor de ambalaje de la populaţie din deşeurile menajere, prin amplasarea în locurile publice de containere marcate şi inscripţionate conform prevederilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here