S.C. Intersemat S.R.L. a fost prezentă la întâlnirea de lucru organizată de Agenția Regională pentru Protecția Mediului Sibiu. Acest eveniment a fost organizat ca parte a programului ”Parteneriat pentru un mediu curat, reducerea deșeurilor și dezvoltare durabilă în Regiunea 7 Centru”- proiect finanțat din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin intermediul Programului Norvegian de Cooperare pentru Creștere Economică și Dezvoltare Durabilă în România. Au fost prezentate comunicări și au avut loc discuții cu privire la organizarea și implementarea campaniilor de informare și conștientizare a publicului cu privire la managementul deșeurilor în Regiunea 7 Centru.

Acţiuni educative

S.C. Intersemat S.R.L. împreună cu Eco-Rom Ambalaje și Agenția Națională pentru Protecția Mediului, prin Direcția Dezvoltare Durabilă a organizat acțiunea ecologică NE JUCĂM ȘI SELECTĂM eveniment dedicat conștientizării privind colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje. Una dintre acţiuni s-a desfășurat la Școala generală Nr. 52 Iancului, București unde a fost vizionat filmul ”Animalele salvează planeta”, s-a desfășurat concursul NE JUCĂM ȘI SELACTĂM și au fost amplasate puncte de colectare selectivă a deșeurilor de ambalaje în școală.la aceeaşi unitate de învăţământ s-a desfășurat acțiunea ”Atelier de confecționat felicitări din materiale naturale refolosibile”. O altă acţiune a avut loc la Grădinița 113 Waldorf, sector 2, București unde a fost vizionat filmul Animalele salvează planeta și s-a desfășurat un Atelier de confecționat marionete din materiale naturale refolosibile”.

Acţiuni cu rezultat

Cele trei acțiuni desfăşurate la unităţile de învăţământ din Bucureşti s-au materializat prin publicarea a 200 de cărți de colorat care au fost distribuite participanților. Acțiunile au continuat şi în lunile următoare când copiii de la Școala nr. 52 din București au mers în vizită la o stație de sortare și prelucrare a deșeurilor din Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here