agabariticCirculaţia rutieră pe DN 2B şi pe DN2A se va întrerupe temporar și local în perioada următoare, conform Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR).
Motivul îl reprezintă un transport agabaritic de la BETA SA, care va pleca din Zona Industrială a municipiului Buzău, astazi, de la ora 22,00. Utilajul transportat are o lungime de 29,65 metri, lățimea de 7,20 metri, înălțimea 5,80 metri, iar greutatea de 82 de tone. Convoiul este însoțit de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere.
Polițiștii buzoieni vor însoți convoiul până la limita cu județul Ialomița, de unde va fi preluat de un alt echipaj.
Ruta pe care se deplasează utilajul de la BETA SA este DN 2B : Limită Ieșire Municipiu Buzău ÷ Spătaru ; DN 2 : Spătaru ÷ Urziceni ; DN 2A : Urziceni ÷ Slobozia ÷ Țăndărei ÷ Giurgeni ÷ Hârșova ÷ Intersecție DN 2A – DJ 224 ; DN3 : Intersecție DN 3 – DJ 222 ÷ Cobadin ÷ Intersecție DN 3 – DJ 391 ; DN 38 : Intersecție DN 38 – DJ 391 ÷ Topraisar ÷ Agigea ; DN 39 : Agigea ÷ Intersecție DN 39 – RORO ; DN 39A : Intersecție DN 39 – RORO ÷ Constanța – RORO Punct Trecere Frontieră.
Transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere în perioada 5–16 noiembrie 2015.
Un transport agabari­tic similar s-a desfășurat în perioada 26 octombrie–4 noiembrie, când a fost transportat un utilaj gigant tot de la BETA SA și a avut același traseu ca și noul convoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here