Buzoienii sunt invitați, duminică, să ia cina pe întuneric. Evenimentul, unic în Buzău, este unul cu scop caritabil, prin care organizatorii își propun să vină în sprijinul persoanelor nevăzătoare. Cina pe întuneric este un eveniment pus la punct de o fundație din Buzău în colaborare cu un grup de inițiativă al unor nevăzători. Organizatorii vor să ajute persoanele cu deficiente de vedere să se descurce mai ușor în viața de zi cu zi. Mai exact, să scape de problemele întâmpinate în prezent în momentul în care ajung în stațiile în care așteaptă mijloacele de transport în comun. Practic, organizatorii urmăresc realizarea unei aplicații mobile, ce îi va ajuta pe nevăzători să circule mai ușor cu mijloacele de transport în comun.

Pentru a strânge banii necesari, membrii fundației, împreună cu un grup de inițiativă al unor nevăzători, au decis să organizeze un eveniment inedit, unic în Buzău. Pe scurt, aceștia oferă buzoienilor ocazia să ia cina duminică la un restaurant de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, o cină cu totul și cu totul altfel decât în mod obișnuit. Clienții pot servi un aperitiv, un fel principal și un desert fără a vedea ceea ce au în farfurie. Mesenii vor lua cina în beznă totală și vor fi serviți de către chelneri nevăzători.

Participanții vor plăti 70 de lei pentru inedita cină și vor putea dona diverse sume pentru a venit în ajutorul nevăzătorilor. Banii vor fi folosiți pentru realizarea aplicației pentru telefonul mobil destinată nevăzătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here