boscodeala-10Dupa mai multe termene in care, din diferite motive s-a dispus amanarea procesului, pe 3 aprilie, va avea loc un nou termen în procesul în care primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală, va fi judecat pentru pentru infracțiuni de coruptie. Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe primarul Boșcodeală pentru modul în care municipalitatea a finanțat clubul de fotbal Gloria.
Procesul de la Judecătoria Brașov a avut ultimul termen pe 20 februarie, iar până acum au avut loc două amânări. Cel mai probabil, pe 3 aprilie, magistrații vor audia martorii din dosar.

În luna iulie a anului trecut, primarul Buzăului, Constantin Boşcodeală, a fost trimis în judecată pentru trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Dosarul se referă la modul în care a fost administrată baza sportivă de la stadionul ‘Gloria’ şi modul în care echipa de fotbal a fost finanţată de la bugetul local.

Printre altele, edilului-şef i se impută că a făcut plăţi către regia de termoficare în contul datoriilor pe care clubul de fotbal le avea la plata utilităţilor.

Procurorii au mai reţinut că primarul de Buzău deţinea, în nume personal, acţiuni în societatea care administra clubul de fotbal, societate care a primit finanţări de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here