Simona Catrina-Roman a murit în noaptea de miercuri spre joi după o grea suferință. Ea fusese diagnosticată în mai 2016 cu cancer mamar în stadiu avansat. A luptat din greu cu boala, dar se pare că nu a răzbit în ciuda angajamentului ei total de a lupta. Soțul Simonei, Doru Roman a postat pe pagina sa de Facebook anunțul cu privire la decesul jurnalistei.

„Nu știu cum să vă spun asta. Nici nu v-aș fi spus dacă îngerul pe care l-am avut lângă mine nu ar fi fost Simona cea atât de iubită de toată lumea care a zâmbit măcar o dată la articolele ei poznașe. Dacă ar fi putut să anunțe chiar ea, ar fi făcut-o,
cu siguranță, în stilu-i propriu, prin care să ne smulgă un ultim zâmbet în loc să o plângem. 23 martie 2017, ora 00.50. Ziua și ora la care zâmbetul a înghețat pentru noi. Ziua și ora la care Simona Catrina Roman a plecat dintre noi. Citiți în continuare comoara pe care ne-a lăsat-o și, dacă nu vă e prea greu, trimiteți o rugăciune pentru ea”, este mesajul postat de soțul ziaristei.

Simona Catrina ar fi împlinit 50 de ani pe 22 octombrie. Absolventă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” Buzău, Simona era nepoata fostului primar al Buzăului, Nicu Stroe (1963-1968).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here