Jurnalistul buzoian Eugen Zăvoianu, actualmente editor al știrilor TV Sud-Est, a fost desemnat câștigător al trofeului ”SuperBlog 2016”. În competiție au fost înscrise 180 de blogguri, iar Eugen Zăvoianu a fost ales din cei 60 de finalisti. Dornici să-şi testeze creativitatea, să-şi sporească popularitatea şi să câştige premii, superbloggerii au primit, timp de două luni (1 octombrie – 30 noiembrie a.c.), 24 de provocări propuse de sponsorii competiţiei, pe teme din diverse domenii, de la cosmetice, îmbrăcăminte şi accesorii, ştampile, cărţi, aranjamente florale, produse de conectică şi gadgeturi auto, până la traduceri, fotodivertisment, servicii turistice, financiar-bancare, proiectare rezidenţială, audit energetic, cinematografie, gastronomie chinezească etc.

La finalul competiţiei, pe podium se regăsesc Oana Grozavu din Târgovişte, clasată pe locul al treilea cu blogul visatorprinlume.ro, Olimpia Săpunaru din Focşani pe locul secund, cu blogul https://almanahe.wordpress.com/, iar marele premiu de 3000 lei şi trofeul SuperBlog 2016 îi revin lui Eugen Zăvoianu din Buzău, autorul blogului www.pezevenchi.ro

„Aveţi nelinişti existenţiale, vă vin idei ciudate şi vă vărsaţi focul în online, pe blog? Clar suferiţi de bloggerism cronic şi aveţi nevoie de un tratament special. Vă recomand SuperBlog, un tratament revoluţionar, capabil să vă şlefuiască talentul, să vă amplifice creativitatea şi să vă  conecteze la o stare pură de … altfel. Tratamentul este prescris în două etape, primăvara (o lună sau o lună şi jumătate) şi toamna (două luni). Dozele administrate regulat, cam din două în două zile, imprimă destulă adrenalină şi emoţii, pentru a vă simţi conectaţi direct cu fantezia. Nu renunţaţi la tratament, chiar dacă percepeţi unele rezultate drept o teribilă… frecţie la un picior de lemn. Dimpotrivă! Fiţi mai “căpoşi”, mai inspiraţi, mai creativi! SuperBlog este un tratament ideal cu un singur efect advers: dă dependenţă! Trataţi-vă de bloggerism cu SuperBlog! Eu am făcut-o, iar acum, la finalul lui 2016, tratamentul a avut un succes nebun”, a declarat Eugen Zăvoianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here