large 05 9 12 8 45 22alimente uePeste 70.000 de buzoieni, pensionarii cu venituri mici, persoanele cu handicap, somerii dar si beneficiarii de ajutor social vor primi si in acest an ajutoare de la Uniunea Europeana. În municipiul Buzău, distribuirea alimentelor va începe de săptămâna viitoare, iar pentru inceput, beneficiarii vor primi 17 kilograme de făină, 3 kilograme de zahăr şi 5 litri de ulei.

Ulei, faina, malai, rosii in bulion, conserve din carne de porc, dar si zahar, zacusca si miere de albine. Toate aceste alimente le vor primi in acest an cei mai sarmani romani beneficiari ai  alimentelor gratuite de la Uniunea Europeana.

Asa cum ne-am obisnuit deja, Uniunea Europeana va distribui si in acest an alimente gratuite celor mai sarmani romani. Beneficiari sunt pensionarii cu venituri mai mici de 400 de lei, persoanele cu handicap, somerii dar si cei care primesc ajutoare sociale.

Listele cu persoanele care au dreptul sa primeasca gratuit produse alimentare au fopst intocmite deja, iar distribuirea alimentelor oferite de Uniunea Europeana va incepe cel mai probabil la inceputul lunii octombrie.

Beneficiarii sunt incantati pentru ca spre deosebire de anul trecut, vor primi si conserve din carne de porc, zacusca si miere de albine.

Contravaloarea ajutoarelor este suportată din bugetul Uniunii Europene şi contribuie la dezvoltarea ţărilor din rezervele cărora sunt luate produsele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here