balta dragneaIn cadrul videoconferintei cu prefectii, vicepremierul Liviu Dragnea a cerut autoritatilor locale din judetele afectate de codul rosu de viscol sa realizeze in cele mai mici detalii planurile de actiune la nivelul fiecarei localitati. Viocepremierul Liviu Dragnea nu exclude ca in cursul zilei de luni sa fie instituita starea de alerta.

“Va rog ca in aceasta noapte sa realizati in cele mai mici detalii planurile de actiune la nivelul fiecarei localitati, necesarul de utilaje, de resurse umane, de apa, de carburant si asa mai departe. Noi vom finaliza planul de actiune dar vreau necesarul de interventie si planul de actiune. Nu lasam numai pe primari interventia. Suntem pregatiti pentru a interveni si pentru a va srijini. Sper sa declaram maine starea de alerta dar trebuie aprobarea primului ministru”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea in cadrul videoconferintei cu prefectii.

Interventia prefectului judetului Buzau a fost prompta. La nivelul judetului nostru sunt asteptate cu interes utilajele trimise de CNADNR.

“asteptam sa scada viscolul pentru a putea interveni. Asteptam si utilajele care am inteles ca se vor pune la dispozitie de catre CNADNR. La Robeasca este aceeasi informatie prezentata de domnul Raed Arafat. Echipele de salvatori se afla la un kilometru  dinspre Jirlau. Intervenim si dinspre Buzau cu efective din cadrul MAPN. Avem 8 localitati fara energie electrica unde accesul este ingreunat. Suntem pregatiti sa intervenim in momentul in care vantul va scadea uin intensitate”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here