unnamedLa redactia Jurnalul de Buzau a ajuns un apel disperat din partea unei buzoience care ne roaga sa facem tot ce putem pentru ca povestea varului sau sa ajunga la urechile tuturor oamenilor de bine care ar putea ajuta un tanar de 20 de ani sa se vindece de boala incurabila care i-a furat dreptul de a visa si de a trai o viata lunga si plina de impliniri, asa cum spera orice tanar.

“Varul meu, Florin Ursache, in varsta de 20 de ani, absolvent al seminarului Teologic, momentan student la Teologie, a fost diagnosticat in luna septembrie a anului trecut cu Leucemie acuta limfoblastica pre B.
Dupa ce doctorii au incercat mai multe tratamente, niciunul cu rezultate, au ajuns la o solutie de ultima instanta, un tratament experimental care costa 1,3 miliarde de lei. In momentul de fata, suma necesara de 1,3 miliarde a fost stransa aproape in totalitate. Conform medicilor, daca acest prim tratament soc are rezultate, ar trebui continuat cu un altul cont ursachepentru a putea fi posibil transplantul de maduva. Cel de al doilea tratament ar costa 1 miliard dar  suma depaseste cu mult posibilitatile noastre, ale familiei.Asa ca va rog, pe voi si pe cunoscutii vostri sa contribuiti cu orice suma de bani pentru efectuarea acestui tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here