201001071555-festivalul_carnatilor_de_plescoi_mare

Medicii legişti efectuează astăzi autopsia bărbatului de 60 de ani care sâmbătă a decedat la Berca, în urma concursului de înfulecat cârnaţi organizat în cadrul Festivalului cârnaţilor de Pleşcoi. În urma necropsiei se va şti exact dacă bărbatul a murit în urma asfixiei mecanice ori din cauza unui stop cardio-respirator.

Bărbatul participa la concursul de mâncat carnaţi de Pleşcoi, „Fomilă de Pleşcoi” organizat în cadrul Festivalului Cârnaţilor de Pleşcoi de la Berca. La un moment dat, bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut, iar cei din jur au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea ambulanţei.

Echipajul de pe Salvare a incercat mai bine de 40 de minute sa il resusciteze, dar in zadar. In cele din urma, medicii au declarat decesul.

La concursul tradiţional „Fomilă de Pleşcoi” este desemnat câştigător cel care mănâncă cel mai repede un anumit număr de cârnaţi. Asta făcuse și bărbatul care sâmbătă și-a găsit sfârșitul după ce reușise să termine al doilea porția stabilită de organizatori.

Aflat la cea de a VI-a ediţie, festivalul este organizat de pensiunea „Casa Matei” în colaborare cu ANTREC Buzău, Consiliul Judeţean şi Primăria Berca.

La locul tragediei au sosit si politistii care au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauyele care au dus la decesul barbatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here