BURSA LOCURILOR DE MUNCA - ABSOLVENTI - BUCURESTIBuzoienii care nu reuşesc să îşi găsească un loc de muncă în ţară, pot consulta oferta Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru slujbe oferite în străinătate. Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 760 de locuri de muncă vacante, iar salariile pot depăşi, în unele cazuri, chiar şi 2.500 de euro pe lună. În ceea ce priveşte posturile oferite, situaţia se prezintă astfel:
Germania – 241 locuri de muncă: 20 comisionari, 16 operatori stivuitor, 15 factori poştali, 15 bucătari/bucătari şefi/bucătari specialişti, 15 şoferi de tir, 15 ospătari etc.

Republica Cehă – 240 locuri de muncă: 50 lucrători în producţie (asamblarea aparatelor de aer condiţionat), 50 operatori, 50 operatori de producţie, 30 operatori autoclave / asamblori, 20 muncitori asamblare, etc.

Marea Britanie – 141 locuri de muncă: 30 asistent medical de recuperare, anestezist, 20 îngrijitori persoane, 12 asistent medical pediatrie etc.

Norvegia – 92 locuri de muncă: 10 lideri de echipă în masaj, 10 lideri de echipă în îngrijirea unghiilor (manichiurist), 10 lideri de echipă pentru antrenori personali, 10 lideri de echipă pentru personal yoga, 10 lideri de echipă pentru stilişti, 10 lideri de echipă în servicii de înfrumuseţare, etc.

Suedia – 35 locuri de muncă: 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto, 10 tinichigii auto;

Elveţia – 10 locuri de muncă: îngrijitoare copii/au pairs;

Spania – 1 loc de muncă: maseur.

Buzoienii interesaţi să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele precum şi informaţii suplimentare cu privire la angajatori, domeniu de activitate, condiţii de ocupare a postulurilor, condiţii de muncă şi salarizare accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro. Pentru informaţii suplimentare, solicitanţii de loc de muncă se pot prezenta la sediul A.J.O.F.M. Buzău, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here