Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis organizarea în luna martie a unei noi sesiuni de transferuri la nivelul judecătoriilor, tribunalelor şi curţilor de apel. Concomitent, se va desfăşura o primă sesiune de numire a judecătorilor în funcţia de procuror şi a procurorilor în funcţia de judecător. La nivelul instanţelor din judeţul Buzău, este vorba despre 19 locuri care pot face obiectul transferurilor sau numirilor. Cu excepţia Tribunalului Buzău, unde schema cu 32  de posturi este ocupată integral, la toate celelalte instanţe din judeţ sunt posturi vacante. Cele mai multe, la Judecătoria Buzău, unde schema cuprinde 34 de posturi pentru judecători, dintre care sunt ocupate doar 22 de locuri. Dintre cele 12 posturi vacante, unul este de conducere, respectiv cel de vicepreşedinte, opt sunt posturi de execuţie, iar altele două se vacantează de la data de 1 aprilie 2017.

La Judecătoria Râmnicu Sărat, cu o schemă care cuprinde şase judecători, trei sunt posturi vacante. Este vorba despre două posturi de execuţie şi unul transferat temporar la Judecătoria Mizil. Două posturi de judecător sunt vacante la Judecătoria Pătârlagele, unde schema cuprinde şase locuri, dintre care unul sub rezerva emiterii Ordinului Ministrului de Justiţie. Aceeaşi situaţie şi la Judecătoria Pogoanele, unde sunt disponibile două posturi pentru judecători.

Magistraţii interesaţi de posturile vacante sau care urmează a se vacanta pentru transferuri sau numire trebuie să-şi depună cererile în acest sens până la data de 7 martie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here