lupteEchipe de cluburi sportive din toata tara isi vor disputa „Cupa 27 martie” la lupte libere. Concursul organizat sub egida Platformei Civice Actiunea 2012 cu prilejul implinirii a 95 de ani de la unirea Romaniei cu Basarabia se va desfasura sambata, 6 aprilie, de la ora 10:00, in comuna Cislau, judetul Buzau.  Steaua, Dinamo, Clubul Scolar Sportiv 4 si Clubul Scolar Sportiv 5 din Bucuresti, echipe din Buzau, Galati, Tecuci, Brasov, Amara, Calarasi, Onesti si Vaslui vor fi angrenate intr-o competitie menita sa sensibilizeze sportivii cu privire la aspectul reintregirii nationale.
„Mesajul nostru se indreapta mai cu seama catre micii sportivi, care trebuie sa afle ca dincolo de Romania, la est, se afla tot Romania, numai ca sub alta denumire deocamdata, aceea de Republica Moldova”, a declarat Gabriel Vasile, unul dintre organizatorii concursului.
Cupa „27 martie” reprezinta evenimentul care incheie seria de actiuni organizate de Platforma Civica cu ocazia sarbatoririi a 95 de ani de la Unire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here