elev tablaO propunere menita sa aduca mai multa liniste in randul parintilor probabil ca nu va fi vazuta cu ochi buni de elevi cei pentru care vine initiativa. Scurtarea vacantei de vara cu 2-3 saptamani, propunere venita de la ministrul educatiei, Daniel Funeriu, ar fi benefica sustine liderul democrat liberal buzoian.

„Elevii trebuie tinuti mai mult la scoala si mai putin in baruri, astfel parintii ar sti unde le sunt copiii si ar fi mai linistiti”, conchide Cezar Preda. Seful PD-L Buzau a facut aceste comentarii dupa ce un nou magazin de etnobotanice a fost deschis recent in centrul orasului.

Statistica consumatorilor de etnobotanice a relevat ca din cei o suta de consumatori de la nivelul judetului, cel putin 60 sunt elevi. Aceleasi date oficiale, facute publice de prefectul Beganu, mentionau si ca elevii consuma de obicei etnobotanice in baruri.

Este si motivul pentru care deputatul Cezar Preda a propus o lege prin care sa fie intrezis accesul minorilor in localuri publice dupa ora 21, in zilele de duminica – joi, pe perioada celor doua semestre scolare daca nu sunt insotiti de parinti ori reprezentantul legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here