cvMai multe instituţii buzoiene au anunţuri de angajări pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Cele mai multe sunt primării din mediul rural De exemplu, primăria Cozieni angajează un muncitor calificat, Primăria Scutelnici angajează un inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartiment Buget, Finanțe, Impozite și Taxe Locale și Resurse Umane şi un referent, clasa III, grad profesional superior – Compartiment Buget, Finanțe, Impozite și Taxe Locale și Resurse Umane. Primăria Pardoși angajează consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Asistență Socială, Autoritate Tutelară și Juridic, iar Primăria Murgești un șofer la Compartimentul Utilități Publice. Primăria Brădeanu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei. Primăria Valea Râmnicului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții publice de execuție, vacante, la Biroul Poliție Locală.
Totodată, Spitalul Județean de Urgenţă Buzău organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante de psiholog practicant secţia ATI şi statistician medical debutant – Serv statistică medicală.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante de educator S la Serviciul Module Rezidențiale de tip familial Buzău (3 posturi) şi de asistent medical la Centrul Rezidențial pentru Copilul de Deficiențe de Auz.
Serviciul Public de Asistență Socială Râmnicu Sărat organizează concurs pentru un post de asistent medical la Creșa Nr.1 şi un post de inspector de specialitate, gradul IA.
Muzeul Județean organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă, de referent de specialitate, grad profesional I şi a funcției contractuale de execuție, vacantă, de consilier juridic, grad profesional II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here