Pe parcursul anului trecut, Serviciul Județean Anticorupție Buzău a primit 38 de petiţii, toate soluţionate, în două cazuri s-au întocmit dosare penale, trei au fost soluționate prin clasare, 32 prin înaintare la unităţile de parchet competente şi una prin înaintare altor instituții.

Potrivit raportului SJA Buzău, ofițerii anticorupție au efectuat cercetări cu privire la 12 suspecți (1 personal M.A.I., cu funcţie de execuţie), iar alți 13 funcționari publici au fost trimiși în judecată.
În anul 2017, s-au efectuat cercetări și au fost înaintate la parchet 33 de dosare penale, 11 fiind iniţiate din sesizare proprie, iar 22 au fost primite de la diferite structuri de parchet. Din totalul lucrărilor şi dosarelor soluţionate şi înaintate unităţilor competente de parchet, în 4 dosare penale s-au întocmit 4 rechizitorii, respectiv 1 rechizitoriu de către D.N.A. și 3 rechizitorii de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, 41 dosare penale fiind în lucru la unităţile de parchet competente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here