bursaVineri, are loc, la nivel național, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), au fost contactați 18.091 de agenți economici, dintre care 253 de angajatori de inserție pentru persoanele marginalizate social. La nivelul județului Buzău, participă cinci agenții, respectiv Buzău, Ramnicu Sărat, Nehoiu, Pogoanele și Pătârlagele. Din totalul agenților economici contactați în vederea participării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, respectiv 371, doar 28 de angajatori buzoieni și-au anunțat participarea la evenimentul de vineri.
Oferta cuprinde 159 de locuri de muncă disponibile pentru buzoienii rămași fără serviciu. Din totalul acestora, doar 16 locuri de muncă sunt pentru șomerii cu studii superioare și niciun post pentru persoanele marginalizate social.
Pentru bursa din acest an, la nivel județean, solicitanții sunt așteptați în cinci puncte de desfășurare: Galleria Mall (Buzău), strada Plutonier Torcaru nr.12 bis (Râmnicu Sărat), Pogoanele, strada Libertății, bloc 4, ap.4, (Pogoanele), Calea Mihai Viteazul, bl.30, parter (Nehoiu), strada Nicolae Bălcescu, bl.C1, parter (Pătârlagele).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here