copil calculator euro 200Elevii cu posibilitati materiale reduse mai au doar doua zile la dispozitie pentru a-si depune dosarele in cadrul Programului „Euro 200“. Potrivit calendarului oficial stabilit de Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului, ultima zi de depunere a dosarelor este maine. 

Vor beneficia si anul acesta de sprijin din partea statului pentru achizitionarea de calculatoare in cadrul Programului „Euro 200”, elevii dar si studentii sarmani care au varsta de cel mult 26 ani, cu venituri pe cap de membru de familie de maxim 150 lei. Pana pe 19 mai, dosarele vor fi verificate si se vor efectua si anchete sociale. Lista cu cererile eligibile va fi afisata pe site-ul Ministerului in data de 31 mai, iar la 1 iunie va fi postata lista cu beneficiarii care vor intra in posesia sumei de 200 de euro pentru achizitionarea unui calculator.

Numarul beneficiarilor se va stabili in limita sumei alocate de la Minister, conditiile fiind extrem de riguroase.
Elevii si studentii nevoiasi vor primi de la stat, prin acest program, contravaloarea a 200 de euro, bani ce vor fi extrem de utili in achizitionarea unui calculator.

Acesta va putea fi cumparat din magazinele de specialitate care au incheiat un acord cu Ministerul, incepand cu data de 24 iunie pana la 30 august. Beneficiarii programului sunt elevii si tinerii in varsta de pana la 26 de ani care provin din familii cu venituri brute lunare de maxim 150 de lei pe membru de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here