407 Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, împreună cu Fundaţia pentru copii „Sfântul Sava“ şi cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, organizează astazi, „Marşul pentru viaţă”, cu tema „Adopţia – o alegere nobilă”.

Toţi cei care doresc să se implice în acest marş, care militează pentru apărarea vieţii şi luarea în considerare a adopţiei, cea mai nobilă soluţie pentru copiii fără părinţi, sunt aşteptaţi în Parcul Crâng, la bisericuţa „Sf. Muceniţă Filoteea“, începând cu ora 13.30.

De asemenea, măsurile contraceptive folosite în mod excesiv, au, de asemenea, un rol decisiv în îmbătrânirea şi scăderea drastică a populaţiei României.

După ce va străbate oraşul şi va trece prin faţa celor mai importante instituţii din oraş, Marşul pentru viaţă se va încheia la Catedrala arhiepiscopală unde Înaltpreasfinţitul Ciprian va face o slujbă pentru acest eveniment.

Traseul „Marşului pentru viaţă” este următorul: Parcul Crâng, B-dul Nicolae Bălcescu (oprire în dreptul bisericii „Sf. Spiridon“), b-dul Unirii (oprire în faţa bisericii „Sf. Mucenic Sava“), str. Obor, str. Ostrovului, Aleea Trandafirilor, str. Tudor Vladimirescu, B-dul Gării (oprire la Maternitatea Buzău), str. Plevnei, str. Libertăţii, str. Bistriţei (oprire la biserica Banu), str. Ion Băieşu, str. Tudor Vladimirescu şi Catedrala arhiepiscopală „Înălţarea Domnului“.

Este a doua ediţie a Marşului pentru viaţă. Anul trecut, sute de buzoieni au mărşăluit pe străzile municipiului Buzău împotriva avorturilor. Marşul de anul trecut s-a încheiat cu un semn venit parcă de la Dumnezeu. Pe cereul Buzăului au planat câteva zeci de minute mai multe berze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here