Buzoianul Bogdan Dragomir, militarul care a fost rănit în schimbul de focuri din Afganistan, va fi externat. El se află sub îngrijirea medicilor de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ,,Dr. Carol Davila”. Sergentul major a fost vizitat de către Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc.

,,Astăzi l-am revăzut cu bucurie, în România, pe sergentul major Bogdan Dragomir, bravul nostru militar care a supraviețuit din schimbul de focuri de la începutul lunii mai, din Afganistan. Nu pot fi decât încântat că se restabilește în condiții foarte bune. Se va externa în zilele următoare și se va putea întoarce la familia și unitatea sa. A fost foarte bine încadrat medical la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, din Bucureşti. Îi doresc sergentului major Dragomir să ajungă cât mai repede la potențialul său maxim”, a declarat  Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc.

Sergentul major Bogdan Dragomir a fost singurul supraviețuitor al schimbului de focuri din data de 9 mai 2016, din Afganistan, în urma căruia au murit doi militari români, ambii din județul Buzău, sublocotenenții post-mortem Iulian Dumitrescu și Adrian Vizireanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here