La comandamentul Diviziei 2 Infanterie “Getica” s-a desfăşurat ieri în prezenţa şefului Statului Major al Forţelor Terestre, general-maior dr.Dumitru Scarlat,  activitatea de autoevaluare a stării structurilor pentru anul 2015.
În prezentarea sa, comandantul Diviziei 2 Infanterie “Getica”, general-maior dr. Petrică-Lucian Foca, a făcut referire la principalele misiuni ale structurii, care s-au derulat până la această dată, problemele majore cu care s-a confruntat în anul 2015 precum şi modul în care acestea au fost gestionate, punând în evidenţă contribuţia personalului din cadrul diviziei pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite.

În ceea ce priveşte proiectele de viitor, general-maior Petrică-Lucian Foca a precizat că intenţia comenzii este de a continua executarea activităţilor prevăzute în plan pe anul 2016, în colaborare şi cooperare cu celelalte categorii de forţe, comandamente şi direcţii centrale, pentru îndeplinirea misiunilor şi obiectivelor de instrucţie.

La finalul activităţii de autoevaluare, comandantul diviziei a raportat că: …”Divizia 2 Infanterie „Getica” este în măsură să execute sarcinile şi misiunile încredinţate” …
La activitate au participat, de asemenea,  comandanţii de unităţi şi mari unităţi din subordine, cadre militare din comandamentul diviziei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here