locuiesc pe prundul garlei3Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau a renuntat sa-i ia de langa familii pe copiii care traiesc pe maul Buzaului. Desi ordonanta presedentiala a fost emisa de instanta imediat ce a fost solicitata de autoritati, ea nu poate fi pusa in executare din cauza refuzului categoric al parintilor de a-i lasa pe copii in plasament.

In aceasta situatie, directorul DGASPC Buzau, a apelat la fundatia Sera care este partenerul institutiei in mai multe proiecte.

Doi reprezentanti ai fundatiei urmeaza sa vina zilele urmatoare si sa analizeze necesarul de trai al celor 5 familii. Fundatia Sera va oferi pentru o perioada determinata module dotate cu utilitati asa incat traiul copiilor si al adultilor sa se desfasoare in conditii cat mai aproape de cele normale.

In urma cu o saptamana, cinci familii nevoiase au fost evacuate de autoritati din imobilul de pe strada Victoriei in care stateau cu chirie, din cauza ca nu isi platisera de multa reme obligatiile lunare si mai mult decat atat, au distrus cladirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here