Un nou container pentru căutare-salvare a ajuns în dotarea pompierilor buzoieni. Echipamentul, al doilea de acest tip, care dispune de o paletă largă de utilaje folosite la cele mai grele situaţii de urgenţă, a fost achiziţionat de Ministerul Afacerilor Interne. Unul dintre cele două containere intrate recent în dotarea ISU Buzău va fi trimis la Detaşamentul de pompieri de la Râmnicu Sărat.

Cu o valoare de aproximativ 400.000 de euro, sumă ce include camionul pentru transportul acestuia, noul container cuprinde echipamente specifice operaţiunilor de căutare-salvare, dar şi de stingere a incendiilor. El asigură echipament şi utilaje de intervenţie pentru 26 de pompieri. Acesta este al doilea echipament de acest tip întrat în dotarea ISU Buzău, dupa cel de anul trecut, primit în luna iulie.

Unul dintre cele două containere pentru căutare-salvare va intra cât de curând în dotarea Detaşamentului de pompieri de la Râmnicu Sărat. Tot zilele trecute, în dotarea ISU Buzău a intrat şi un microbuz destinat transportului pompierilor către intervenţiile din judeţ la care sunt solicitaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here