17tren_RZV_01_49d8ee67a7Trenurile Soarelui vor reintra de astăzi în circulaţie. Este vorba de peste 40 de trenuri, care vor asigura timp de trei luni, până pe 15 septembrie, legături din toată ţara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării, potrivit CFR Călători.
„Trenurile vor fi introduse în plus, treptat în circulaţie, conform orarelor plecări/sosiri, iar o parte dintre acestea vor avea ruta prelungită până la Constanţa/Mangalia şi retur”, se menționează în comunicat.
Ca noutate, în acest sezon, turiştii din Craiova vor avea la dispoziţie un tren direct până la Constanţa şi retur, iar cei din Braşov două trenuri directe.
De asemenea, majoritatea trenurilor care sosesc din ţară vor avea legături frecvente între Constanţa şi staţiuni.
În ceea ce priveşte tarifele, pasagerii au posibilitatea de a călători la preţuri reduse, beneficiind de ofertele operate de CFR Călători. Astfel, preţul pentru o călătorie Bucureşti – Constanţa, fără reduceri, este de 30,50 la tren Regio (R) şi de 62 de lei la tren InterRegio (IR).
Un bilet dus-întors are 10% reducere din tariful de transport şi va costa la clasa a-2-a 54,9 lei la tren R şi 112,40 lei la tren IR. La cumpărarea cu o anticipaţie de peste 21 de zile, reducerea este de 25% din tariful de transport şi biletul la clasa a 2-a costă 47,5 lei la tren IR şi 22,9 lei la tren R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here