Poliţiştii caută o minoră în vârstă de 16 ani care nu a mai revenit la domiciliu.  În noaptea de 13 iunie, în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 6 poliţie rurală Merei au fost sesizaţi că  ELENA PĂPĂLICI, în vârstă de 16 ani din comuna Merei a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, sesizarea fiind făcută de către tatăl adolescentei. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în ziua de 13 iunie, în jurul orei 06.30, PĂPĂLICI ELENA a plecat de acasă pentru a merge la liceu, în municipiul Buzău, iar în jurul orei 14.30, când a fost sunată de tatăl său, i-a spus acestuia că va reveni la domiciliu cu autobuzul care urma să plece din Buzău la ora 16.30.  Adolescenta nu a mai făcut acest lucru şi nici nu a mai dorit să răspundă apelurilor telefonice primite din partea familiei.

Semnalmentele minorei au fost comunicate dispozitivului de siguranţă publică, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării ei. Totodată, PĂPĂLICI ELENA a fost dată în urmărire la nivel naţional.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmente: aproximativ 1,60 metri înălţime, păr şaten, ondulat, lung până la umeri, ochi verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here