O firmă din Spania caută culegători de fructe pe care intenționează să-i plătească cu 39,33 euro/zi bani în mână pentru 6 ore jumătate de muncă pe zi cu pauză de masă o jumătate de oră, în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva, Spania. Firma a lansat, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, o ofertă de 900 locuri de muncă în agricultură pentru recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine. Angajarea se va face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul începe la 1 martie 2020.

Din cele 900 de locuri de muncă, 600 sunt pentru femei și 150 pentru cupluri. Angajatorul dorește muncitori cu vârsta între 18 și 50 de ani, cu experiență în agricultură și capabili să reziste la tempe raturile ridicate în primăvară, din sere.

Plata  salariului se va face pe card și va fi de 42,90 euro/zi brut (net 39,33 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro cenți/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră.

Cazarea este oferită gratuit de companie, care plătește și călătoria în Spania. În caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Persoanele cu domiciliul în județul Buzău, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES Laura Cefalan, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău, compartiment EURES ( Str. Păcii Nr. 29 Buzău, telefon  0238/727.913), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza urmă toarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, adeverință me dicală cu mențiunea ,,clinic sănătos”, CV, NIE (numărul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 1 martie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here