Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă organizează o bursă, unde se anunţă o ofertă destul de generoasă venită din partea angajatorilor. În plus, sunt scoase la bătaie şi posturi dedicate tinerilor cu studii superioare.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează pe 19 octombrie ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi- promoţia 2018″, la Colegiului Agricol din municipiul Buzău. Aceasta este o bursă dedicată absolvenţilor de învăţământ mediu şi superior, promoţia 2018 şi se va desfăşura în toate punctele de lucru ale AJOFM , respectiv în Buzău, Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Pogoanele şi Nehoiu.

La acest moment, oferta venită de la firme cuprinde peste 700 de locuri de muncă vacante în întreg judeţul. Numai la Buzău, 45 de angajatori pun la bătaie peste 600 de locuri vacante în toate domeniile de activitate. În plus, sunt disponibile şi câteva locuri pentru absolvenţii de studii superioare.

Oferta angajatorilor ar putea creşte până la data organizării Bursei. La această bursă pot participa atât absolvenţii promoţiei 2018 aflaţi în evidenţa AJOFM Buzău, precum şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here