1 maiDevenita deja un obicei printre romani, minivacanta de 1 Mai va scoate din buzunarele acestora, in acest an, sume cu pana la 20% mai mici fata de anii trecuti, potrivit reprezentantilor agentiilor de turism.

Cele mai populare destinatii vor fi, in acest an, Romania, Bulgaria şi Grecia, unde statiunile promoveaza cele mai mici preturi dintre toate ofertele.

Cele mai avantajoase oferte de pe litoralul romanesc, pentru perioada 29 aprilie – 2 mai, au preturi care pornesc de la 60 de lei. De pilda, la acest pret, puteti achizitiona un pachet care include doua nopti de cazare la un hotel de 2 stele din statiunea Mamaia. Oferta nu include nici masa şi nici transport, dar asigura un loc gratis pentru un copil cu varsta de pana la 12 ani şi un discount de 50% pentru cel de-al doilea copil de pana la 12 ani.

 Ceva mai scump, dar cu cazare intr-o unitate hoteliera de categorie superioara, este un pachet  care include cazare cu mic dejun in perioada 29 aprilie – 2 mai, la un hotel de 3 stele din statiunea Eforie Nord. Pretul de persoana, in acest caz, este de 162 de lei.

In Bulgaria, ofertele pentru minivacanta de 1 Mai pornesc de la 39 de euro de persoana. Acesta include doua nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele in statiunea Nisipurile de Aur, cu regim de all inclusive. De precizat ca familiile care au copii cu varste cuprinse intre 2 şi 13 ani beneficiaza de locuri gratis pentru aceştia.

Persoanele care doresc sa viziteze statiunea Balcic la inceputul lunii mai pot opta pentru un pachet care include doua nopti de cazare cu regim de demipensiune la un hotel de 3 stele, la un pret de 58 de euro de persoana.

Si pensiunile din judet au iesit cu oferte pentru aceasta minivacanta. Astfel, un sejur de 3 zile cu pensiune completa la Monteoru va costa 230 de lei pentru un loc in camera de 3 stele si 190 de lei pentru un loc in camera de 2 stele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here