”Fetele care aveţi copii, aveţi grijă de ei că în minunatul nostru cartier Dorobanţi se află un pedofil! Este blonduţ, 1.70, şi o aluniţă în barbă! Sper să-l descoperim şi să ajungă unde trebuie înainte să facă rău! Îi plac si fetitele si baietii!”, este anunțul scris de Daniela Mihai, o mămică din Buzău,  pe Facebook.

Postarea a stârnit numeroase reacţii pe pagina mameni care a transmis avertismentul. Aceasta a venit şi cu lămuriri asupra incidentului care a determinat-o să decidă postarea mesajului.

”Din păcate, s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul şi chiloţii. (…) Am aflat că stă la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Şi i-a spus băiatului că se ocupă cu aşa ceva!”, a scris Daniela Mihai.

Femeia a anunţat Poliţia, iar oamenii  legii au efectuat verificări. Poliția l-a identificat și prins pe pedofilul din cartierul Dorobanți, la două ore de la sesizare. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani, asistent kineto-terapeut. Acesta și-a recunoscut fapta. El va fi internat la Spitalul Sapoca pt expertizare psihiatrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here