BURSA LOCURILOR DE MUNCA - ABSOLVENTI - BUCURESTIŞomerii buzoieni care nu au reuşit să îşi găsească în ţară un loc de muncă au la dispoziţie mai multe slujbe în străinătate. Mai exact, 1.376 de locuri de muncă sunt vacante în Spațiul European, prin intermediul EURES România. Cea mai consistentă ofertă este din Spania, care pune la dispoziție 800 de locuri de muncă pentru muncitori necalificați în agricultură și un post de maseur.
Germania oferă 292 joburi, dintre care 50 pentru asistenți medicali generaliști, 20 pentru comisionari, 16 operatori stivuitor, 15 factori poștali, 15 bucătari/bucătari șefi/bucătari specialiști, 15 șoferi de tir și 15 ospătari.
Peste 140 de locuri de muncă vacante sunt in Republica Cehă, pentru 50 de lucrători în producție, 50 de operatori și 20 de muncitori asamblare.
Cei care vor să lucreze în Marea Britanie au la dispoziție 100 de locuri vacante, pentru îngrijitori persoane, anesteziști, șoferi de camion și asistenți medicali.
În Suedia sunt disponibile prin EURES 35 de locuri de muncă, pentru vopsitori auto, mecanici auto și tinichigii auto.
Belgia oferă două posturi pentru infirmieri/asistenți medicali, iar Norvegia, un post de doctorand în testarea sistemelor de date centralizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here