Peste 180 de poliţişti cu aproape 70 de autospeciale şi câini de serviciu vor fi la datorie, în ultimele zile din an, suplimentar faţă de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică. Echipajele vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, peste 120 sunt poliţişti de ordine publică, aproape 50 sunt de la rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice de amploare, precum concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă, la nivelul judeţului, la care sunt aşteptate să participe peste 3.000 de persoane.

De asemenea, poliţiştii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naţionale şi judeţene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.
Reprezentanţii IPJ le recomandă tuturor cetăţenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here