bosch filtru uleiIn ziua de astazi, totul poate fi facut intr-un atelier, cu minime cunostinte de specialitate. De la imbracaminte, la produse cosmetice si pana la pise de schimb auto. Marfa care poarta siglele unor marci de renume este plasata pe piata si daca contrafacerea este de calitate, putini realizeaza ca au platit brandul nu produsul. Cea mai buna dovada in acest sens este captura facuta de vamesii buzoieni: filtre de Dacia si geci, marca “Adidas”.

Informatia a fost comunicata de la Vama Buzau catre producatorii si detinatorii brandurilor respective , iar feed-back-ul a fost fara drept de apel: distrugeti-le!  Zilele trecute ,la Buzau, a fost oprit un tir turcesc, cu peste 2.600 de filtre de ulei, produse fara licenta intr-o tara din Orientul Mijlociu.

Potrivit sefei biroului vamal Buzau, Marinela Enescu, filtrele sunt contrafactute in tari din Orinetul Mijlociu precum Iran sau Turcia. Marfa de contrabanda , odata ajunsa pe piata ar fi adus un beneficiu de circa o suta de mii de lei. Produsele au fost distruse o parte la biroul vamal, cele de imbracaminte, iar filtrele auto la societatea Romcarbon, prin presare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here