pol 1Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) Secţia România – Regiunea 1 Buzău, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, a organizat o acţiune umanitară, ai cărei beneficiari au fost persoanele care se află în Aşezământul Social „Sf. Sava” din comuna Ulmeni.

Evenimentul a debutat cu un concurs de gastronomie, în cadrul căruia trei echipe formate din 9 poliţişti de la mai multe structuri ale IPJ Buzău au  pregătit un meniu de prânz, de post, în bucătăria pusă la dispoziţie de un agent economic din municipiul Buzău. Cei 9 politisti, printre care si pugilistul Bogdan Dinu au pregatit ciorba de legume si pilaf cu legume, chiftelute si salata de varza murata. La finalul concursului, fiecare echipa si-a montat farfuria, iar juriul format tot din politisti a decis clasamentul:

pol 2 Locul I – echipa formata din agent principal de politie Bratosin Anca, agent şef principal de politie Iliescu Adrian şi agent principal de politie Bârlea Ciprian.

Locul II – echipele formate din comisar sef de politie Antohi Gabriela, comisar sef de politie Râmniceanu Ion şi agent sef principal de politie Voica Ninel, respectiv agent principal de politie Dragomir Roxana, agent sef principal Mocanu Daniel si agent sef adjunct Dinu Bogdan.

Echipei de pe primul loc i-a revenit onoarea de a servi masa de pranz (pregatita in cadrul concursului) batranilor si celorlalte persoane gazduite de Asezamantul social „Sf. Sava” din Ulmeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here