Unui buzoian i s-a intocmit dosar penal, dupa ce politistii au gasit la domiciliul lui o arma cu aer comprimat, detinuta fara drept.

Politistii au continuat verificarile pentru depistarea depistarea celor care detin ilegal arme si munitie si au efectuat controale pe raza municipiului Buzau, dar si a comunelor Mihailesti, Florica si Glodeanu Silistea. In urma verificarilor, la domiciliul unui barbat de 51 de ani din Buzau a fost gasita o arma cu aer comprimat pe care acesta o detinea fara drept.

Pe numele barbatului respectiv s-a intocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilot. Arma a fost ridicata pentru continuarea cercetarilor.

Potrivit legislatiei in vigoare, armele trebuie declarate la politie in termen de 5 zile de la data procurarii lor, iar permisele de arma trebuie vizate o data la 5 ani de catre unitatile de politie competente teritorial, titularii permiselor de arme fiind obligati sa se prezinte la implinirea acestui termen, in locurile stabilite de catre inspectoratele de politie judetene, cu armele inscrise in permise, precum si cu documentele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here