alcool-150x150Poliţiştii buzoieni au desfăşurat, în perioada 1- 7 iunie, o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de conducerea autovehiculelor pe drumurile publice de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. La activități au participat 41 de poliţişti rutieri care au constatat 30 de abateri privind conducerea autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, au fost reţinute 16 permise de conducere şi au fost constatate 14 infracţiuni.
Poliţiştii au depistat un bărbat de 50 de ani, din localitatea Vadu – Paşii care a condus un autoturism pe raza localităţii de domiciliu având o concentraţie alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Oamenii legii au mai oprit pentru control şi un bărbat de 64 de ani care a condus un autoturism, în localitatea Scurteşti, având o concentraţie alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii de la Rutieră ne avrtizează că acţiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere vor continua şi în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here