milea-mihai-preotAstăzi, Fundaţia pentru copii Sfântul Sava îşi deschide larg porţile pentru toţi cei care doresc să afle mai multe despre «Spicul Eco», un proiect devenit realitate în urma selectării lui în cadrul competiţiei naţionale de proiecte iniţiate de OMV Petrom – „Idei din Ţara lui Andrei”. Spicul Eco – Brutărie & Patiserie reprezintă locul de muncă pentru patru tineri ce provin din categorii vulnerabile. Brutăria asigură acestor tineri, dar şi altor tineri abandonaţi de familie, un loc de muncă şi odată cu el, un trai decent, independent. Pe de altă parte, proiectul contribuie la generarea de fonduri care să susţină programele sociale ale organizaţiei întrucât Fundaţia pentru Copii Sfântul Sava deserveşte anual un număr de peste 2500 de beneficiari, iar numărul celor care au nevoie de servicii de găzduire, îngrijire, consiliere, suport, este din ce în ce mai mare, de la an la an.
Produsele de panificaţie şi patiserie obţinute în cadrul brutăriei sunt naturale, fără amelioratori. Cea mai mare parte din acestea sunt distribuite către aşezamintele de bătrâni, taberele şi cantina socială a Fundaţiei.
Brutăria se află în localitatea Baba Ana, acolo unde Fundaţia urmează să înfiinţeze un complex multifunctional de servicii sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here