prefectPrefectul judeţului Buzău, Maria Buleandră, împreună cu Subprefectul Alecu Vasile, s-au deplasat în comuna C.A. Rosetti, în satele Bălteni, Lunca şi Vizireni, pentru a verifica la faţa locului rezultatele acţiunilor de deszăpezire.

În urma celor constatate s-au dispus, ca măsuri, trimiterea în satele Bălteni şi Lunca a unui număr de 15 militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău, în fiecare dintre localităţile menţionate, pentru ca toate problemele existente să fie rezolvate în cel mai scurt timp, iar viaţa cetăţenilor să revină la normal.

“Priorităţile imediate, redeschiderea căilor de acces, acordarea de asistenţă medicală, asigurarea aprovizionării cu bunuri de strictă necesitate, sunt rezolvate, la ora actuală. Nu putem spune, totuşi, că misiunea noastră se opreşte aici. Judeţul Buzău a fost lovit puternic de fenomenele meteorologice de săptămâna trecută şi va mai trece o vreme până când viaţa îşi va putea relua cursul firesc în fiecare dintre localităţile afectate. Important este că am depăşit etapa cea mai grea, că nu mai sunt localităţi sau oameni izolaţi. De aici încolo ne concentrăm eforturile spre a aduce la normalitate situaţia din fiecare comunitate”, a declarat Prefectul judeţului Buzău, Maria Buleandră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here