Pregătiți-vă cauciucurile de iarnă!

0

Nu a venit încă iarna, însă şoferii trebuie să fie pregătiţi să circule în siguranţă pe şoselele acoperite de polei sau zăpadă. Codul Rutier îi obligă pe conducătorii auto să aibă cauciucuri de iarnă când circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, indiferent de perioada calendaristică.

Poliţiştii buzoieni anunţă că vor aplica amenzi usturătoare dacă descoperă în trafic şoferi care nu respectă legea, în zile când carosabilul este periculos.

Proprietarii de maşini trebuie să ştie că anvelopele de iarnă poartă însemne speciale care pot fi reperate uşor de către politişti. Iniţiale precum MS, M+S sau M&S sunt marcate pe toate anvelopele de iarnă şi pot fi uşor recunoscute.Realizate dintr-un material mai moale, anvelopele de iarnă îşi păstrează proprietăţile la temperaturi sub 7 grade Celsius, oferind aderenţă bună chiar şi în condţii de carosabil acoperit de noroi, zăpadă sau gheaţă. Compoziţia lor chimică oferă nu numai un contact bun cu carosabilul, dar şi performanţele de frânare superioare, în sezonul rece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here