untitled

 

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Buzău şi Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au desfăşurat o activitate preventivă la Şcoala gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău, în cadrul campaniei naţionale „ALEGE VIAŢA”,.

Poliţiştii i-au învăţat pe elevi cum să procedeze pentru a nu fi implicaţi în incidente şi pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere. Totodată, ofiţerii Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în baza programului de prevenire a infracţiunilor cu violenţă şi a campaniei naţionale „Împreună pentru siguranţa copiilor”, au abordat subiectul prevenirii dispariţiilor de copii. La activitate au participat peste 90 de elevi din clasele I şi a IV-a, însoţiţi de cadre didactice.

Şi poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat vineri o activitate preventiv-educativă. În cadrul programului educaţional „Să exmatriculăm violenţa”, poliţiştii s-au întâlnit cu elevi ai Liceului Teoretic „Alexandru Marghiloman”, activitatea având drept scop atât cunoaşterea problemelor cu care se confruntă elevii, dar şi prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a delincvenţei juvenile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here